Gewichtsverlies

Wil je overtollige kilo’s kwijt raken? Meer energie krijgen? Gezonder eten? Of je gewoon fit in je vel voelen? Tete Personal Lifestyle kan je in combinatie met een gediplomeerd Voedings- & Lifestyle Coach helpen jouw doelen te bereiken.

Geen of weinig beweging, in combinatie met een ongezond voedingspatroon heeft een zeer grote invloed op je energieniveau, gewicht en algemene gezondheid. Het aantal gezondheidsklachten veroorzaakt door een ongezonde levensstijl stijgt en blijft stijgen. Er is geen beter moment dan nu te starten met een gezond voedingspatroon en voldoende beweging in je wekelijkse routine op te nemen.

Aanpak

Tete Personal Lifestyle biedt een individuele aanpak met realistische doelen en verwachtingen. In het begin plannen we een intensief voedings- en bewegingsprogramma voor 6 weken dat tot doel heeft energieniveaus te verhogen en uithoudingsvermogen te vergroten en waarbij doelen op het gebied van gewichtsverlies bereikt kunnen worden.
Aan het eind van deze 6 weken heb je de benodigde kennis voor je individuele situatie, zodat jij je nieuwe en gezonde levensstijl zelf kunt doorzetten. Als je na deze periode aanvullende steun of training nodig mocht hebben, dan kun je ervoor kiezen om je programma uit te breiden of om een aparte training en/of voedingslessen te plannen met je persoonlijke trainer of coach. Deze mogelijkheden zullen in detail met je besproken worden na afloop van het 6 wekenprogramma.

Het Gewichtsverliesprogramma is ook geschikt voor kinderen. De persoonlijke trainer en coach zullen tijdens het programma nauw samenwerken met de ouders om er zeker van te zijn dat zij de volledige ondersteuning en informatie krijgen die nodig is om hun kind de stap te laten zetten naar een gezondere levensstijl en dit ook vast te houden.

Locatie

Het Gewichtsverliesprogramma kan plaatsvinden bij diverse sportscholen in de regio Amsterdam – Purmerend of eventueel op een locatie naar eigen keuze (of zelfs binnen het gemak van je eigen huis!).
Voor meer informatie over het Gewichtsverliesprogramma, of om een vrijblijvend aanbod te ontvangen kun je contact opnemen met info@tete-personal-lifestyle.com.