Seminars

Seminars geven een mogelijkheid voor kickboksers op alle niveaus en van alle leeftijden om de technieken van het kickboksen nader te onderzoeken in een intensieve omgeving bestaande uit training, theorie en advies. Tijdens een seminar wordt geconcentreerde en uitdagende instructie niet alleen beperkt tot de ring, maar bestaat ook uit interactieve discussies en het delen van ervaringen binnen een klaslokaal. Dit zorgt er uiteindelijk voor dat de deelnemers hun kickboks-technieken en tactieken naar het volgende niveau ontwikkelen.

Het seminar wordt samen met de coach van de deelnemers voorbereid om de specifieke gebieden van aandacht te begrijpen en ervoor te zorgen dat een effectieve, toepasselijke en stimulerende agenda afgesproken wordt.

Tete Personal Lifestyle heeft een uitgebreid netwerk binnen de professionele kickbokswereld en is in staat om een brede verzameling gastsprekers uit te nodigen en professionele demonstraties te verzorgen die de waarde en bijzonderheid van het evenement vergroten.

Voor meer informatie over Seminars, of om een vrijblijvend aanbod te ontvangen kun je contact opnemen met info@tete-personal-lifestyle.com.