Workshops

Tete Personal Lifestyle biedt een workshop voor bedrijven, leerinstituten en/of sociale groeperingen met een professioneel of recreatief oogmerk. Deze workshop is geschikt voor alle leeftijden en conditieniveaus en is ontworpen om elke deelnemer een uitdagende en effectieve ervaring te geven. Tijdens de workshop nemen deelnemers op een prettige en effectieve manier deel aan fysieke activiteiten en teambuilding om de voor de workshop afgesproken doelen en verwachtingen te bereiken.

Tete Personal Lifestyle

Plezier!

Het hebben van plezier ligt aan de basis van de workshop, een leuke dag is gegarandeerd!. Door een serie van kickboksoefeningen wordt een concurrerende en winnaarsmentaliteit gestimuleerd die de teamgeest en onderlinge verbondenheid van de groep vergroot.

Bewustwording

Onderzoek heeft uitgewezen dat regelmatig sporten positieve effecten heeft op het fysieke en mentale welzijn. Door regelmatige oefeningen worden volharding, uithoudingsvermogen en kracht verhoogd en het stressniveau verminderd. Door regelmatig te sporten wordt een betere balans tussen werk en leven bereikt, waardoor een meer ontspannen en gecontroleerde benadering van werk en privégebonden situaties ontstaat. Onze workshops benadrukken niet alleen de voordelen van regelmatig oefenen, het blijkt dat ze ook effectief zijn in het motiveren van deelnemers om een actievere structuur en levensstijl te zoeken in hun persoonlijk leven.

Teambuilding

Een team is net zo succesvol als de gecombineerde inspanningen van elk individu. Tijdens de workshop worden individuele krachten en talenten samengevoegd om te komen tot een optimale teamprestatie. Deelnemers van workshops hebben de mogelijkheid elkaar te leren kennen in een niet-werkgebonden omgeving en de teamgeest wordt bevorderd door de focus op een gezamenlijke stimulans en motivatie.

Persoonlijke doelen

Iedereen, ongeacht leeftijd, heeft de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en door te groeien. Het begrijpen van je eigen sterke en zwakke punten is een belangrijke eerste stap naar het omzetten van persoonlijke en professionele doelen in concrete acties. Onze workshops geven je een unieke aanpak om je sterke punten en uitdagingen te onderzoeken en meer over jezelf te leren door te focussen op:

  • Coördinatie: de schakel tussen kracht, techniek en snelheid
  • Kracht: een duidelijk gedefinieerde balans tussen mentale en fysieke kracht
  • Snelheid: het belang om je tegenstander een stap voor te zijn

Vertaald naar een werksituatie, bijvoorbeeld: het is van levensbelang om de concurrentie nauwlettend in de gaten te houden en om alert te zijn in het beantwoorden van een actie om een concurrentievoordeel te behalen of te behouden.

Locatie

Workshops kunnen gehouden worden bij diverse sportlocaties in de regio Amsterdam – Purmerend of eventueel op een locatie naar eigen keuze zoals een sportschool, club of bedrijf.
Voor meer informatie over Workshops, of als je een vrijblijvend aanbod wilt ontvangen kun je contact opnemen met info@tete-personal-lifestyle.com.