Persoonlijke Training

De trainingen bestaan uit cardio-, kracht- en bokstraining. Een combinatie van deze 3 aspecten zorgt ervoor dat er vet wordt verbrand, aan de conditie wordt gewerkt en spieren worden gevormd.
Voorafgaand bespreken we tijdens een intake jouw persoonlijke doelen en ontwikkelen we een aangepaste training afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Samen met je trainer ga je werken aan een trainingsopzet om resultaten te behalen op de meest effectieve en plezierige manier.

Door een combinatie van training, lifestyle en voedingsadvies helpt Tete Personal Lifestyle je om de gestelde doelen te bereiken

Aanpak

Om optimale resultaten te behalen worden de trainingen meestal 3 keer per week gehouden. Afhankelijk van de individuele doelstellingen en de gewenste resultaten kan de trainingsfrequentie aangepast worden.

Ook geeft jouw trainer advies over hoe je individueel aan de slag kunt met de aangeleerde trainingstechnieken en deze verder te ontwikkelen om de beste eindresultaten te bereiken.

Locatie

Personal training is mogelijk bij diverse sportscholen in de regio Amsterdam – Purmerend of eventueel op een locatie naar eigen keuze (of zelfs binnen het gemak van je eigen huis!).
Voor meer informatie over Personal Training, of als je een vrijblijvend aanbod wilt ontvangen kun je contact opnemen met info@tete-personal-lifestyle.com.