Agressieregulatie

Door het werken met de Stichting Kram heeft Tete Personal Lifestyle een schat aan ervaring opgedaan met het begeleiden van kinderen en tieners die het moeilijk vinden om hun agressie en negatieve gedragskenmerken onder controle te houden.

Tete Personal Lifestyle is gecertificeerd in Agressie Regulatie Training (Docent Agressie Regulatie), een kwalificatie erkend door zowel KVLO (Koninklijke Vereniging van leraren Lichamelijke Opvoeding), de CED Groep (leverancier educatieve diensten), CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs) als diverse jeugdzorg organisaties in Nederland.

De doelstellingen van de ‘Ben je eigen baas’-trainingen zijn:

  • Ontwikkelen van sociale vaardigheden
  • Verbeteren van zelfcontrole
  • Stimuleren van morele ontwikkeling
  • Aanleren teamwerkvaardigheden door groepsactiviteiten en vertrouwensoefeningen
  • Leren van Kickboks-, Judo- en Karate vaardigheden, waarvan bewezen is dat deze bijdragen tot een groter zelfvertrouwen, assertiviteit en persoonlijk succes.

Tete Personal Lifestyle

Aanpak

Het programma is uitdagend, stimulerend en zeker niet saai! Dit soort training heeft zich bewezen als een effectieve manier om frustraties los te laten: een belangrijke basis voor de ontwikkeling en groei van zelfcontrole. Positieve resultaten worden bereikt door de ontwikkeling van communicatieve vaardigheden die deelnemers er uiteindelijk op voorbereiden om op een daarvoor geschikte manier om te gaan met uitdagende situaties waar zij mee geconfronteerd kunnen worden.

Locatie

Agressie Regulatie Training is mogelijk bij diverse sportscholen in de regio Amsterdam – Purmerend of eventueel op een locatie naar eigen keuze (of zelfs binnen het gemak van je eigen huis!).
Voor meer informatie over de Agressie Regulatie Training, of als je een vrijblijvend aanbod wilt ontvangen kun je contact opnemen met info@tete-personal-lifestyle.com